Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ona vise vrijedi nego komplet bosanske patriotske stranke
Meni je stvarno zao ljudi kada ne vide kraj otvorenih ociju jer zapad polako i sigurno pada a ovi se dizu
Mujoooooo napaceni to su vasi nerealni snovi jer to ne ide bez rata a njega niko ne zeli nego se smiri i nauci zivjeti zivot bez mrznje
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Baronesa Helic i Lord Hadzihafizbegovic
Ovoj baronesi treba lupiti samar ito politicki. Sta ona kao baronesa trazi u BiH? Svi koji su bili i danas su pod imenom raznih organizacija, kod nas su istroseni, losi ili neprihvatljivi u svojim drzavama onda ih ovi salju svuda samo da ne kake u svojoj zemlji. HISA KOKOSKO U SVOJU DRZAVU NE PAMETUJ NAMA.
...dobro je da imamo ovakvih ciji se glas cuje.
Koliko qrčine je ova Helićka po-pu-šila da bi postala baronesa Engleske?
Rusija I Kina su se vec odomacile na Balkanu. Kina preuzela najvecu balkansku lulu Piraeus, gradi HSR do granice Madjarska Austria, most na Peljescu.... Rusija u potpunosti kontrolira energente...
Da l' se baronesa konzultirala sa lordom Emirom?
Odnijeće smetlje iz tvoje zadnje domovine koje je podržavalo agresora u ratu i koje ni u EU nije više.
Glupa Bosanka lupa u havu a vi mislite da je neko ferma i da se ona za nešto pita.Je li Jašar dobio 20 god za pucanje u zapadnu ambasadu a za klanje srpske djece Sud Bih sudi na 10 god.Tu pravdu i sreću želiš za Bih glupačo.
Ludovik I. Anžuvinac poslije najezde mongola
Ova zena je u zadnjih 10 godina uradila za BiH nego cijeli probosanski blok...a uz to nije ukrala!!
Muslimanka analizira nešto objektivno 😂😂😂😂ja ;ba, bolan, bona, tobejarabi. E0 % teritorija kontroliraju sa 800.000 muslimana i luduju tamo
Srbi su najveće zlo na balkanu, i oni samo zlo i šuhu prizivaju
Од како је БиХ под протекторатом запада у задњих 26 година, колико се људи иселило и одрекло држављанства. Колико је фабрика и села пропало. Не браним ни Кину ни Русију ни Турску. Али очигледно је да нешто не функционише.
Nije problem zapad nego Srbi i Hrvati koji namjerno drzavu prave problematicnom za naredobavce iz Bg I ZG
Hoće Srbo da mu kinez zmaja da
Bog te grebo dokle je došlo, da kinezi tu kapu kroje. A niko ne voli vidjet kineza, kamo li da bude dobar sa njim
Sve što se više protive Rusiji i Kini, sve sam više ubijeđen da je to pravi put. Činjenica da bošnjo još uvijek favorizuje američka govvna iako ista ta iza sebe imaju veći genocid od idućih 20 zloglasnih država zajedno, da nasilno pokušavaju oteti imovinu drugih zemalja jer se ne uklapaju u američku viziju "demokratije", je apsolutno poražavajuća i žalosna.
A ko je nama pomogao? Amerika ili Kina i Rusija? Ne pravi se da prave veće genocide od Kineza.
@lavitz Pojma ti nemaš...