Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
naša su očekivanja veća
priroda je lijepa i okrutna
SAD proglasilo vanredno stanje zbog uragana Obama koji uništava godinama i zbog dolazećeg blizzarda Hillary koji prijeti da će zatrpati cijelu naciju.....
Nek i vas malo potrese zlikovci!
Neka vam je Bog na pomoći.
igraju se sa globalnim zagrijavanjem, genetskim inženjeringlom, podjelom svijeta i ljudi. onda se potaju kako to može da nas vihor zbriše u jednom danu. ko li im je kriv za to?
samo sam tu da kazem da me 'ladno dupe zaboli
@marko063 pa i jesam sretna sto ne zivim na tom podrucju, i zao mi je ako neko nastrada, ali poenta mog komentara je da se stavljaju kao top vijesti o vremenskoj prognozi u americi??? mislim, svake godine kad je sezona uragana prave cirkus od najnormalnije vremenske pojave za to podrucje u ovo doba godine. to isto kao kad nasi zajaucu u decembru-pao snijeg, slomilo se drvo pod teretom, hjoooooo sve je postalo cudo nevidjeno i necete vjerovati jbt :-)