Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hvala mu, da nije dosao u charlotte ne bih imala 7 dana pauzu na faxu -prijeko potrebnu :)))
on je naslijedio drzavu u rasulu poslije busha,... ne moze on zaustaviti krizu odmah ako je bila pocela kad je bush bio predsjednik...(uradio je obecane reforme- zdravstveni- sistem za razliku od nasih koji obecavaju a nista) i on nije presao sa islama jer je oduvijek bio katolik
ima li gdje kava posla, nemoze se vise ovako?
Mislim da ce utrka biti tijesna ove godine.Da ce se pobjedom jednog ili drugog kandidata nesto znacajno promjeniti na svjeskoj sceni...cisto sumnjam.
za pocetak bar procitajte tekst, ne samo naslov, nece valjda glava puc od dva-tri pasusa?
druzenja nisam ni citao do kraja, vidim alija, dobrica...ne citajte iskulirajte ga sta god je htio rec, to mu je najgore..
Alija je bio dobar i iskreni prijatelj sa zlotvorom Dobricom Cosicem. Dobrica je pisao sa Vojislavom Seseljem peticije za svog priajtelja Aliju. I sam Dobrica je opisao kako ga je njegov prijatelj Alija pozivao na lijepa druzenja i ugodne razgovore dok im je kelenerisao sin Bakir Izetbegovic. PIŠČEVI ZAPISI (1981-1991) - 12. deo \"Od ovih razgovora za mene je mnogo značajniji bio razgovor s Alijom Izetbegovićem, koji smo vodili na njegov zahtev. Razgovarali smo u jednom velikom salonu hotela \"Holidej in\", u kome smo bili sami. Alijin sin, Bakir, mislim da je arhitekta, koji je pratio oca, služio nas je kafom. Kelneri se nisu pojavljivali. Naš razgovor je trajao četiri sata: od šest po podne do deset uveče.\" Dio memoara tvorca zlocinackog memoranduma SANU Dobrice Cosica, Alijinog advokata i prijatelja. http://forum.krstarica.c om/entry.php/32664-Dobri ca-% C4%86osi%C4%87-12
ako on bude sljedeci presednik i ja cu...
hajde probajte da ne spominjete nikakve varijante nacionalne mrznje, ono tipa srbi dismr, poturice, nesto herceg bosne, ovo ono, pokusajte jednom, ako uspijete petica iz ljudskih prava, karaktera i samokontrole, imacete kad opet da trujete. mezete li? da vidimo sta cika obama kaze, nesto o njemu, probajte bar vi, ako nista u inat kliksu koji se sladi na tome i uzima lovu, vi se samo nervirate po kucama..
niko ne trazi da buder dobar islamista, idi buraz na hrvatske i srbijanske portale pa kuhaj, niko to ni ne spominje, mozes samo jadnu djecu isprovocirati i ako ti adolescentno neobavjesteno misljenje nesto znaci, onda si fakat zbunjen pasa. dzaba provociras, tema je izbori, a to je za punoljetne.
a koji je americki predsjednik dobar islamistima ?! ok, dobar im je bio Kenedi ... ali nakon atentata ...
najgori si jarane od kad ja pamtim americke predsjednike, najgori si stare mi, a i cijeli svijet je previse ocekivao poslije busha, ali vazda moze gore, tako da ti zelim sve najgore.
epik faca
barack presao si na krscanstvo radi vlasti,,, zalosno