Povodom Dana zahvalnosti
0
Barack Obama dijelio hranu siromašnima
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zivko Josilo sta se ovo prica po internetu..... Kazu da te tvoj tata kao malog volio da puni kao curku svakog dana a kasnije te vodio kod Pahomija na pricescenje a poslije toga kod Kacavende na osvescenje.... Nisam znao da si toliko pobozan i pun kao curka?
pričajte vi šta god hoćete ali Obama je u svakom pogledu osvježenje u nizu Američkih predsjednika (u odnosu na Buševe, Klintona, Regana) ... je li ih on osiromašio ili nije, mislim da je to nesuvislo imajući u vidu da glavne tokove u Americi a i u svijetu kontrolišu (što bi Mladen Marić rekao) Iluminati, uloga Američkog predsjednika u svemu tome je smiješna
aferm ! obama formirao merhamet u wosingtonu djeli narodu malo krompira i prica im suplju o amerckom snu . mozda dobije i nobelovu nagradu za humanost.
....smrt četnicima.......
Naravno ,da je politika ali opet ,kada je Izmetbegovic,Dodik,Covic nesto ovako uradio ?! Toliko su omrazeni da uopste ne smiju medzu ljude. Mi iz Tamnoga Vilajeta i Guz.noga Crij.eva,najmanje imamo prava,bilo kome sta prigovarati !! Inace Sretan Thanksgiving,svima koji ga obiljezavaju !!
Bolje ih zaposli majm.une..
hahahahha koja zeza..... Prvo te osiromasi,oduzme sve,ukine ti sve radi ratova po svijetu i onda ti daje komad Curke kao pomoc da prezivis i ti si mu zahvalan do neba i hvalis ga na sva usta ahhahahahaha... P.S. Ovo bi bilo bolje da se postavi u rubrici \"Vjerovali ili NE\"