Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako Iran ne bude poštovao dogovor tu je Izrael jaki da im da po pički.A ona iranska sranja koja bubaju da bi za 10 min razrusili Tel Aviv su prave gluposti jer nebi ni 1 raketa uspjela probiti zracni stit koji Izrael posjeduje tako da je to samo misaona izjava i pumpanje muda onih pokvarenih šita
Pazi ovog cifuta
Hahaha cuj zracni stit ..... gledaj tekfirdzijo https://www.youtube.com/watch?v=rVyg4bpox4Y
ja ne sumnjam ni mrve u to
Ne budite budale Iranci.. ostanite po svom sje*at ce vas prvom prilikom..
sta ce im atomska , ko jos s tim ratuje..pusto zastrasivanje..
Kako cete znati?
...što Iran nije kao tačku dogovora rekao i posle nas...otvaranje pitanja Izraela i njegovog nuklearnog programa...ono što uradimo mi...neka uradi i on! bez kompromisa!