Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Direkt u ce... Cuj ovog srbcica sto se javlja iz rupe..... mozes se samo zahvalit NATO-u i EU sto su zaustavili napad kad se krenulo prema Banja Luci i prema Bijeljini. Vjerovatno nikad nisi cuo da je 60% stanovnistva B.L. pobjeglo prema zapadu jer su znali da je gotovo. Ali ipak tada se umijesao zapad i zaustavio rat. Nego sad uzivam gledajuci suverenu i neovisnu drzavu Kosovo i kako je vi zovete srpskom zemljom, to se isto desava i u BiH samo vi to ne kontate.
Po.se.rem vam se na vasu tajlandsku vjeru....fuj nevjernici jedni, stoko bolesna, dabogda dozivjeli jos deset tsunamija i potresa fuj
.To mozete naci i kod Tom Crusa....,i on ima Secktu u Americi.
svasta svasta
AK 47 hahaha jesi smesan koje ti bajke pricas Nego sto je ono bezala ta vasa rabra armija skupa sa rvatskom armijom kad je VRS zauzela 72% bih. Sto ste bezali onako? Jeli mislis onaj 5 kupus upisi na youtube slom 5 korpusa i gledaj i placi kako njih stotine zarobljenih peva ko to kaze ko to laze.... A i pogledaj kako su ostavljali svu tehniku bezajuci pred ofenzivom VRS! I na kraju opet u temi ne povezanoj sa Srbima opet ovi poturice bolestnjaci o Srbima! Stvarno ste oboleli!
tim naseljem ko da su prosli srpski dobrovoljci seseljevci ili arkanovci ! i oni su ovako pekli djecu, za sto su jedino i bili sposobni, u svakoj pravoj borbi sa drugom vojskom bjezali su ko pi.c.k.ic.e kao u Krajini 1995 godine pred 5. Korpusom kada ih je 50 % izginulo kod Sanskog Mosta i Prijedora
Pravi mušrici.
Boze sacuvaj ! :S
Srbi su ta.kodje am.ateri ve.liki c.rne m.agije i so.tonskih ce.remonija !