Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čuj banda pedofila? heheheheh možeš zamisliti na šta bi to ličilo? heheheheh "banda pedofila" :) šta neće sve smisliti...
trag im se zatro,da Bog da.. joj sta im obicni kriminalci rade po zatvorima;mlate ih na svakom koraku... jedina sorta ljudi kojim treba oduzeti sva ljudska prava,raskomadati ih,, ali ne,talibanima se oduzimaju,pa vrse naucne eksperimente na njima
Problem pedofilije u komunistickoj Jugoslaviji, UDBA je rjesavala na sljedeci nacin: Ako je pedofil npr iz Slovenije, onda ga prebace u zatvor u Makedoniji, dobije novi identitet i slazu da je on politicki zatvorenik jer je radio protiv komunizma. Medjutim tom pedofilu zaprijete, ako i najmanju gresku uradi, pojest ce ga mrak. Tako su mnogi politicki zatvorenici odlezali i po Golom otoku i po drugim zatvorima, a zapravo su ibli pedofili. Sad vam takvi "heroji" i "zrtve ugnjetavanja" mozda vode i drzavu!
Pa sto se ne javis covjece! Kad su te pustili ?
Toni Simon jesi glup ko da te je Tihic pravio
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pedofile i silovatelje treba najteze kazniti i osuditi, da osjete svu bol i strah svih zrtava... to je najodvratnija sorta ljudi, ako se uopste mogu nazvati ljudima!
I pedere i lezbejke da dodam
Ti si homofob, ko voli neka izvoli. Nikako, ali nikako ne mozes porediti ove monstrume sa pedirima i lezbama koji ni u kom trenutku ne ugrozavaju zivot drugih ljudi, samo se tako osjecaju, tako vole...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
jadno dijete,nadam se da nije pala u tu golgotu,ev sve me zaboli kada pomislim :(
SVAKOG PEDOFILA TREBA JAVNO KAMENOVATI I NA KOLAC NABITI!!!!!!!!!!
Silovatelje, pedere i lezbejke, i one sto seksualno opce sa zivotinjama kao i transvesiste i one sto spol mijenjaju.
Pedofili su bolesni ljudi, ali ima i medju njima onih koji nikad ne bi naudili nekom djetetu, isto kao sto ima i latentnih homoseksualaca koji se izbjegavaju odnos sa istospolnim partnerom, svjesni svojih nedostataka koje zele ostavit po strani
Prije nekih godinu/dvije policija u Mexiku je uhvatila jednog pedofila. Osudili su ga i odveli u zatvor. Ubrzo su ga morali premjestiti na drugo mjesto jer nije bio siguran od zatvorenika. Prebacen je u najbolje cuvan mexicki zatvor gdje drze najgore ubice,dilere itd. Sutradan su ga nasli mrtvog!
možda je umro?
smrt je prelagan "izlaz" za pedofile.. voljela bih da se sve i jedan napati prije kraja.. al' bas da se napati.. nema odvratnije sorte!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Đe je CIA-a ,NSA i ostale špijunske agencije sada kad najviše treba ?
češe ih lijevi dlan ;)
zalosno je to sto se do sada nista konkretno nije ucinilo po ovom pitanju :( neadam se da ce roditelji imati strpljenja do kraja. sretno!!