Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znamo da je neuspjeh, ali vas neuspjeh niko ne moze sankcionisati niti vas skinuti odatle gdje jeste i gdje radite, zato sto vi krojite ratove po vasim zeljama, da bi se vase oruzje prodavalo, prodajite pricu glupim amerima, dok vam se ostatak svijeta smije, to je najvise sto mozemo stoko, ovo ste radili i nama sutili, dok su nas napadali sa svih strana, pa embargo na uvoz oruzja, ali dzaba, mi smo imali drzavu, dok su vasom indijanci vladali, vi ste najveci agresori u hostoriji, oteli ste zemlju da bise na njoj zivili, mi smo ovdje rodjeni, tu cmo vjekovima, tu cemo ako Bog da i ostati, stici ce i vas pravda, ako ne za vaseg zivota, onda na Sudnjem danu ako Bog da.
on je obicni masonski pijun i nista vise, marioneta, shvatite ljudi !!!!
Zar je medjunarodna zajednica kad dozivjela uspjeh?
koliko smo puta ovo culi...
Ista prica kao i sa Bosno, sve isto se ponavlja, Milosevic se pravda islamskim teroristima i fundamentalistima, Asad kopira istu pricu, UN odugovlaci i ceka sto vise muslimana da pogine pa ce onda reagovati,a svijet naravno suti i protivi se bilo kakvom pokusaju zaustavljanja rata. Bas kao i kod nas.
vi iz un-a kad bi trebali staviti pet cigla jednu na drugu ne bi doživjeli uspjeh.