Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma sta vi optuzujete ba , vi ste najobičnije qrine .... vidjeli smo vas ovdje u ratu , kokali vas ko glinene golubove , i pucali na vas kako su stigli .
Kad vidim ovog Moona dobijam mucninu u stomaku a kad jos stane baljezgati ono sto mu drugi narede ( citaj nato), onda mi dodje da povratim.
http://www.olx.ba/artikal/20318717/afrodizijak-za-muskarce/
čka vam materina, Međunarodno pravo pa zabrani te ratovanje tim pravom.Tako su i četnici u srebrenici napravili i cijeloj BiH.Lako je sa sigurnog davat izjave pederu
Poznate su mi ovakve izjave !
Ban ki-moon ...ciki can ,sad se sjetio da progovori nakon pet godina
ovaj Ban samo laje ko ker....zasto platu primas majmune....posalji UN nek rokaju okupatore....
Jel moguce da jos nisi izrazio zabrinutost u vezi toga?
mora ih umrijeti minimalno 1000 da bi ovaj izrazio zabrinutost