Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko vise puši te vaše UN fazone
"Molimo UN da nam vise ne pomazete!" NAROD SIRIJE
Narod Sirije osjeća se "sve više napuštenim od svijeta" Nemojte im samo vi ići u pomoć! I sve će biti bolje, nego ona pomoć koju vi govna od UNa pružate.
Pa ti predstavlas svijet majmune blesavi! UN je nabolje ukinuti. Samo donose rezolucije kojih se nitko ne pridrzava. Jedino pozitivno sa UN- om je humanitarna pomoc ali ni to ne funkcionise kako treba(primjer BiH za vrijeme rata).
Suplja prica kao i ona o narodu Palestine, Iraka, Mjanmara, BIH itd. UN jedno govori, drugo radi, a trece misli. Najbeskorisnija organizacija trenutno na svijetu gdje samo velike sile gledaju svoje interese...
Blago onom kome vi pomazete, licemjeri, fuj.
Narod koji ima genocidnu proslost i genocidnu pretenzije naspram susjednih drzava ne moze ocekivati ljubav i saosjecanje.
Naravno, ovo je bio citat jednog od korisnika ovog portala... Da me ne shvatite pogresno.