Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nakon rata koji su oni i zapoceli skontali su da je dosta pobijeno i da su ciljevi ostvareni pa je vrijeme da rat okoncaju
vi ste relevantni ko vremenska prognoza na federalnoj ;D
Rusi i Amerikanci dogovaraju primirje u Siriji, pa koji _urac će te tamo uopšte. To je tuđa, druga, država. Stoko, ubice.
Je.em im majku krstashku...
"dogovor SAD-a i Rusije o primirju u Siriji" : dokaz ko vodi rat u Siriji
Ti Ban-u nemaš ni pojma šta se dešava
Gdje god Rusi dođu tu će vladati mir, a gdje dođu ameri tu će biti rat.
hahahahahahahahah, joj provale
hahahahahahahahah, joj provale
Poslali Amerikanci, Rusi i Bugari zajednički svemirski brod u kosmos. Amerikanci psa Džekija, Rusi kerušu Lajku a Bugari Tutu inžinjera. Čuje se sa interfona: • Hjuston spik! Džeki pritisni levo dugme i potvrdi izvršenje komande! Džeki pritisne pomenuto dugme i zalaje: • Av, av, av, av! • Gavarit Maskva! Lajka stisni desno dugme i potvrdi izvršenje! Lajka to uradi i začuje se: • Av, av! • Tuka Sofija! Tuta! • Molam? • Narani kućići i ne diraj dugmići!
...uobičajeno. ameri potpale. puste 4-5 godina. onda ugase. "kolateralna šteta" nije bitna.
znaci ses!