Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ban ki majmun ko je od vas pomoc ceko najebo je skroz eno jadni palestinci sta im se desi trebalo ti je mesec ipo da skupis hrabrosti u jajce da beknes mrs pti materina
Eto ode i Jemen, kome god ste pomogli vidi mu se :) ...
Mali bosanski ljudi se sada osjecaju pozvanim d apljuju i Ban-Ki-Muna. Kome sve Bosasnci nece dijeliti lekcije od Obame pa Australisjkog premijera i prvog covjeka UNa. Sta da pomaze Jemenu bilo ko kad poslije svi osudjuju zapad rijecima: "Sta se oni mijesaju u sve?" Pustite ih neka se jedu zimedju sebe.
je.bo je majku kome si ti pomogo...gnjido sa rizinig polja
sram hi bilo posvadit 17 milijona stanovnika i pobijeci iz drzave sta rade ambasade tako ce izsto napraviti i u bosni i na balkanu ponovo
Onda mu nema pomoci,vi nikome niste pomogli
e de mu ga ti digni
Jemen i sve arapske drzave su vjestacke i storili su ih anglocionisti prema svojim interesima a suprotno interesima muslimana ! DANAS SE MUSLIMANI BORE ZA HILAFET a "jemeni" i slicna sranja ih ne interesuju !!! ALLAH JE NAJVECI !
šije-rafidije su oduvijek bili najveći protivnici Hilafeta i uvijek su zabijali nož u leđa muslimanima čim im se ukazala prilika ... @Lostframe Nemoj mi reći da je Šejtan išao u mejtef ?!
šije će plaćati džiziju i uživati zaštitu Hilafeta, toliko o njima...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
To sigurno i u Jemenu pronašli naftu, pa UN brže-bolje dole.
Kakva glupost je bila ta revolucija, arapsko proljeće. Gade mi se pokusaji "uvodjenja demokracije" demokracija je nesto sto nastalo u evropi i samo tu i u americi moze da funkcionise, jednostavno bliski istok, afrika i dobar dio azije nije pogodan za demokracij zbog prevelikih kultoroloskih, religijskih i istorijskih razloga..
...univeralna su ljudska prava...ali nivo svijesti nije univerzalan...
..katile, lijepo si to opisao, i činjenično tačno...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)