Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko da mu je lagumdzija rodjak samo laze i petlja
Iskreno, zao mi je svih koji su bili zrtve hemijskog oruzja, ali ne vjerujem ovim ,,demokratama i humanitarcima" nista..sa srecom Basaru i narodu Sirije.
nema se tu šta utvrđivati i nema smisla o tome raspravljati. ujka sem je rekao da je asadova vojska bacila hemijsko oružje i to je jasno dokazano van svake razumne sumnje. inače ta sirijska vojska je leglo bandita, heretika i luđaka koji u stvari nisu ni ljudi. naime oni su genetski konji što je i vizualno vidljivo. ako neko sumnja u to inspektori UN-a će to povrditi van svake razumne sumnje. HVALA TI UN. VOLIMO TE PUNO. VAN SVAKE RAZUMNE SUMNJE.
Vlado, čestitam! Vrhunski sarkazam. Vrlo nadahnuto, ali.... Jasno je da UN neće donijeti rezoluciju kojom se odobrava bombardiranje Sirije, Jasno je da je sve više naroda protiv politike naših mentora (SAD, Turska itd). Napomeni der mi, životati, sjećaš li se kad je NATO počeo djelovati mimo rezolucija UN. I kakva je razlika između onda onog i sad ovog.
UN je lakrdija. to je kao da 100 ljudi o nečemu odlučuje, a onda jedan (Amer) naredi šezdesetorici (podaničke zemlje; Bosna, Hrvatska, Srbija.....) da glasaju kako on hoće jer će ih u protivnom istući. time taj jedan ima pokriće pred sobom i javnosti da nije nasilnik i kabadahija.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)