Komentari (286)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A Šefik stao u red
Dijeli u ime svih nas, jer su ovo naše pare
Najveca je fukara ovaj sto "dijeli" oteto od naroda. Bajrambarecula dobrim i postenim.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Opet... pa dosta vas je više! Ne kvarite nam praznik!!
Dijeli u ime svih nas, jer su ovo naše pare
Botovi ustali maksuz ranije da pljuju…. Spavajte vas je praznik Jucer bio… Gospodin Bakir covjek iz naroda i za narod… Da je takav kakvim ga predstavljate u misiju rupu bi se sakrio….. Bakir 2022 inshAllah ❤️
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jeli davao po 10km opet? Toliko on moze da halali i penzije sto daje minimalne su haram.. On bi minimalne davao ljudima po 10km stoke jedne od SDA.. Doci ce vama kraja..
Sramota! Nemam rijeci. Sta on misli ko je! Nasao na Bajram ponizavati ljude i mjeriti svoju toboznju velicinu. Sram i stid da ga bude! A i nas, sto to decenijama trpimo.
djelio narodu njihove pare
Podjeli po 10 km i misli da je glavni. A neki mu odmah daju glas. 🤦🏻🤦🏻 i tako 20 godina ista prica.
Nema da vadi novcanik kao ono prosli put pa svi upiljili :)
Udaljit Islamsku zajednicu od politike pod HITNO! IZ treba da bude veza svih Bošnjaka bez obzira na pripadnost stranci. A podržavat samo jednu stranku nema više smisla.
bravo
bravo
Lopovska čehra
Nas pravi lider!!!
Ili se novinar ne smije vratiti u redakciju dok bilo sta ne nafata ili je ovo postalo tradicionalno izvještavanje
Daj meni stoju,obećavam da ću staviti tvoj poster u sobu i držati ga do idućeg bajrama. HajSelam
Kad radis neko dobrp djelo sakrij od drugih , a ne 1000 vijesti i slika kako ti djeci bajrlamuk djelis
Krep'o bih radije od gladi nego mu pruzio ruku da mi da onih 10 km koje je vec pripremio da dijeli, jer da nije pripremio desetke, ne dao Allah mogao bi potegnuti stotku, a to vec bi tesko halalio... Ovako par desetica da zamaze oci, dobro njemu, a dobro i ovcicama koje bleje...
Pa djeli se bajrlamuk djeci a ne odraslima , stas ti pruzat ruku 🤦‍♂️
Riđi ispada bolji od ostalih. Bijedan si li bijedan