Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za mene nije hadzija osoba koja muci svoje radnike ..zna se kakav hadzija karakteristike mora imati
@citamotuA777 iz kojeg si ti izvora procitao da umire kao veliki gresnik, ne siri lazi i smutnju jer ces i za to odgovarati pred uzvisenim Stvoriteljem.
@gooUser1561902466 Jedna od najgorih stvari za praznike ko god slavio jesu neki paganski običaji i zaostavština da se kolju jadne životinje. Kome su krive, umjesto kad je praznik, da je praznik sreće i druženja, da se pomogne ljudima ali i nezbrinutim životinjama po ovim vrućinama, oni propagiraju klanje. To mi je užasno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kamenom Šejtana Sabahudine 👳🏾‍♂️🤜😈
Sve sam razumio iz teksta;)
Nepopularno mišljenje: još jedna stvar preuzeta iz paganskih običaja.
Ma mislim poštujem pravo svakog čovjeka da vjeruje u šta god želi, ali ruku na srce ovaj izumirući koncept religije zaista nije u skladu sa vaktom (u smislu naučnih dostignuća i dokaza kojima danas nauka raspolaže) u kojem danas živimo. "Organized religion is a dying form" veli Bruce Willis.
Aj ti meni sad reci kako su ovi normalni. Eto njih ce cekati vrag da oni njega kamenuju pa ode onda i on s njima kasnije na janjetinu, svinjetinu baklavu itd. Kako ce oni pogoditi njega ako je on duh i ne vide ga a oni imaju kamenje iz neke pecine ili s nekog brda. Moze bit da je đavo hologramski napravljen ali nam nece da kazu.
IN SHA ALLAH
أن الله عز وجل يتجسد ويتلقى النوايا الصادقة ولا يقدم إلى حجاجنا باسم الله د. قم بالتزام هادز والعودة إلى أسرهم ومنازلهم وأوطانهم الحبيبة. عزيزي الله رضي الله عن الهدي وغفر لهم خطاياهم واحصل على جميع العروض التي قدموها لأنفسهم وأسرهم ووطن البوسنة والهر
@NafakaTornjak ... mrš u piččku matterrinu.
Kao što jedan alim kaže: "ateisti i agnostici niste ništa specijalno,samo jedan dodatni proizvod Darwinove animalne hipoteze". Dakle u smislu,strasti,povodi,baratanje terminom "logika" i "ravnopravnost",samo onda kada je to u vašu korist,dok vam asertivitet očigledno manjka. I da podsjetimo,najveći svjetski zlikovci i genocidaši su se izjašnjavali kao ateisti,tako da živi bili ne držite nam predavanja ni o logici,ni o bilo kom drugom aspektu životarenja!
Sutra na Ilidzi kod hotela Terme bacanje kamenja s Arapskom nasom populacijom dodimo u sto vecem broju ...
Treba tradiciju i u nasoj Evropskoj meki na Sebilu orgazinovati bacanje kamenja pa da vidimo ko je veci HADZIJA !!!!
Sjajna vijest, havala puno.
Zgađaj šejtana Hamdija usno se nesnio.
Zalosno je vidjeti da u 21. stoljecu postoje ovi neandertalci, ciji mitovi samo unazađuju svijet. Cuj bacanje kamencica u prazno, u zrak, hahahahahahaha. O M G ! ! !
jel to sve što znaš, ćafire