Članice osuđene na zatvorsku kaznu
0
Azerbejdžan: Protest podrške grupi "Pussy Riot" 
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A vidi policajaca, iste uniforme kao kod nasih :D
Poruka za Sadakistance: Pustite vi Ruse, Putina i oligarhe. Vi ste gologuzi i gladni, nema vas pas za sta ujesti. Ako vam se dopada nastup pussy riot, zamolite hodzu da vam pusti neku od njihovih pjesmica na razlgas. Ako moze u vrijeme molitve, jos bolje.
Bravo za PUSSY RIOT koje su pokazale svijetu kako se bori protiv strahovlade Putina, i inace strahovlade odvratnih politicara.
PODRSKA hrabrim djevojkama \"Pussy Riot\" koje su se usprotivile mrskom oligarhu Putinu.
Puna podrška na svim merdijanima ljevičarima.\"Pussy Riot\" Legends
Oni hapse a ovi slikaju ha ha
OOOOOOOOOOO PA ĐE STE RADNI NARODEE BOLI ME NEKA STVAR STA SE DOGAĐA U Azerbejdžanu !!!!!!!!! SPASAVAJ TE PLUCA BIH !!!!!!!!!!!!!!!!!!