Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
'od kada su vodili rat za teritoriju Nagorno-Karabah ' Mislite 'otkad su krivoslavno-komunistički babuni izvršili agresiju na Azerbaiđan i napravili Genocidnu Tvorevinu Nagorno Karabah'
Pa ti ni krmaču jadu genocidaški ne možeš zg.uzit, čak i njoj smrdiš, Smrdine
Toliko sam smrdio da sam citavo vreme bio na brodu i sa broda posmatrao Baku i njene stanovnike,Ja stvarno ne znam zasto je tom narodu cudno ako se neko ne kupa po dva meseca i ako se cuje na kiseli kupus?
@hapa Po tvome,onda bi tako morali i tvojim pradjedovima i ostalim pretcima.I oni su n.acionalne i.zdajice
Hehehe, moram ipak priznati da sam lazov poput pisca Akrama
Hhehehe,puno puta sam posjetio prelijepi Baku,proveo sam nezaboravnih dana a posebno noci ,posebno na brodu usidrenom u luci. Kao neko iz porodice sa muslimanskom tradicijom,iz muslimanskoga grada, dobro vidim je li neko musliman ili nije !! U Baku-u nema dzamija,nema bula,nema pokrivenih zena. Azeri su kao Bosnje prije 91-e,kulturan,sekularan,napredan proevropski narod. Izuzetno su gostoljubljivi,prijatni i dragi. Divan narod. Zato me malo cudi,ova svirepost u vezi sa piscem,ocito im se gadno zamjerio !!
Heh, kao da ti polupismenjače znaš ko je musliman a ko nije... Usput, ovu harangu protiv pisca ne podržavam, vidi se da niko i ne pokušava da argumentirano negira ono što je napisao. Armeniju još manje podržavam.
Hehehehe, Azeri nisu muslimani. Oni su potpuno sekularni i komunisti . U Baku-u gradu od 2 milijona stnaovnika imaju 2 ( dvije ) dzamije. Sa tim da je jedna u turskom stilu napravlena 90-ih ispred parlamenta i sluzi samo za ukras. Ali su zato Azeri zestoki nacionalisti i turkofili !! Azeri nisu hude bosnje koje ne znaju ,jesu li posle ili dosle. Jesu li bosnje,bosanci,goti,srbi ,iliri ,turci,hrvati ,itd !! Azeri imaju svoj jezik izgradzenu nacionalnu svijest,ne treba im hodza objasnjavati ko su. Znaju to cim progovore prvu rijec !!
Cudno pitanje, jel to incest kod tvojih normala?
Mi Nagornokarabašani smo smrdljivi krmoslavni Azerbejdzanski izrodi, prodali smo kao Servi naciju za polovne ruske opanke
Pa dao bi i ja za ono krmece uho od Lijanovica jedno 100 maraka...
hehe, ono nekom kaže da je primitivan sikter nazad u pećinu krmoslavni teroristo!
Ako ti je mama krmaca onda nema problema druze lojavi...
A ŠTA ČOVJEK DRUGO MOŽE I OČEKIVATI OD PRIMITIVNIH MUSLIMAJMUNA ???
hajd priznaj da ti je ma.mi klit.oris veci od tihicevih usiju
Nazimgu ti babunsku neopranu staru neobrezanom genocidnom rcinomku..