Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ha ja logicno, uputi prijavu i izadji na sud, pa ako se dokaze da su crtezi filmovi i ostali pamfleti diskriminirajuceg karaktera eto autoru novcane kazne i mozda godina uslovno. ha ja. cuj ismijavaju mog omiljenog strip junaka. fantoma, betmena, muameda, zagora i isusa nazarecanina i ja zbog toga ode krsit, lomit, ub.ij.at. ...ove pa.pk.e sve pozatvarat
Čuj,da vas tužimo taaaaguuuutskom sudu?Čekajte da vam Al-Kaida magriba uđe u evropu,vidit ćemo hoće te li biti tako glasni.
DOĐU TAKVA VREMENA. KAD PAMETAN ZAŠUTI, BUDALA PROGOVORI, A FUKARA SE OBOGATI.
de ba ne pretjeruj; dje si naso Napoleona kao primjer? pa on je vjeciti izvor sprdacine kako u francuskoj tako i drugdje. simbol uvrnutog kepeca i megalomana sa povelikim nosom i vazda spremnom cunom malo zaglugas i nadjes 100tine karikatura http://www.toonpool.com/cartoons/Napoleon_82768
POKUŠAJ TE U FRANCUSKOJ NAPOLEONA PRIKAZATI KAO SVINJU DOBIT ĆE TE ODMAH VELIKE KAZNE....PA O KAKVOJ ONDA SLOBODI GOVORA OVAJ LICEMJER PRIČA...TREBAO BI ZNATI DA VRIJEĐANJE NIJE SLOBODA GOVORA....
\"Dok društvene mreže pozivaju na protest u subotu...\" Ne pozivaju na protest drustvene mreze nego retardirani korisnici istih. I dobro je covjek rekao, ko je uvrijedjen neka ih tuzi sudu i gotovo.
@BOsnajk, daj majke ti ne glumi zrtvu i veceg katolika od pape, cuj mirni protesti? kaki ba crni mirni protesti kad citav geto Pariza, Liona, Marselja izadje na ulicu, oni jalijasi, zgubidani nemaju pametnija posla nego da mirno protestvuju, zalibo njih za poslanike, proroke i sl. oni ljudi izadju da poharaju, polome, daju malo oduska svojim svakodnevnim frustracijama, dakle naravno da ce da zabrene to. i iskreno kad si zadnji put dozivio ili cuo da na zapadu vjernici u isusa i crkvu, papu, vatikan... izlaze i protestvuju jer se neko zah.ebava na Isusov racun? a kamoli da su nekog javno lincovali? da se to desi marisali bi ih isto ko i bracu im muha.medance. daj ba sta je to u tvojj glavi pa si i ti zrtva stalna nekih zavjera sa zapada, balkane moj. tamo ih zalibo jesi binasr, vatahr, bosnjo...isti smo im svi mi racku.
a šta bi trebalo??? pustiti divljake da pale i pljačkaju??? treba to sve protjerati. u tursku i saudijsku arabiju pa protestujte.
Sloboda izražavanja je zagarantovana kad neko vrijeđa muslimane, a kad muslimani hoće MIRNO da se izraze da ih to vrijeđa, onda ne važi sloboda izražavanja.
samar plemenskim divljanjima u evropi slijedi samaranje
@Bravo - Bravo za tebe, glup si.
predsjedniče! U Iran pa protestvujte do mile volje.