Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dajte ovamo te ljude i djecu nek se spase od tih srahota kroz koje smo mi prošli
kod mene je u novcaniku eksplodirala vakuumska bomba, nema vise nicega
eto sad kad Asad bomarduje on ubija aktiviste, djecu, borce za demokratiju, neduzne civile a kad isti dan Ameri bombarduju isti grad iste ciljeve onda oni bombarduju ISIL, teroriste, ektremiste, koljace, monstrume....copy paste novinarstvo u punom sjaju.
ne želim podj.ebavati al ne kontam čime su ranjeni?-vakumom
sirija je vecinski sunitska drzava... pa zar mislite da davno ne bi pao da narod nije uz njega... zar mislite da 26% stanovnistva (kurdi, siiti, alawiti, druzi,krscani,pravoslavci) tlaci 74% sunita... zasto vjerujete zapadnjacima??
Od 17.040.000 stanovnika 12,609,600 su suniti...pa da je to rat izmedju siita i sunita kako ga neki predstavljaju. I da narod zeli da smjeni asada mislis da ne bi to uradili?? Pa da su goloruki posli na ovih 5mil skinuli bi ga... a i zar ne mislis o tome koliko ima stranih placenika u siriji... a i sto se tice duzine ratovanja. Ovisi od nacina ratovanja... hoce li jurisati pa glavu gubiti ko sto su na pocetku radili ili takticki igrati i imati manje gubitke u ljudstvu i naoruzanju
Nažalost,Bashar Assad ubija svoj narod neselektivnim bombardovanjem gradova to stoji....Ali zasto klix nikada ne objavi informaciju svakodnevnog americkog napada dronovima u Pakistanu i ostalim zemljama u kojem redovno ginu civili?? Zasto to nikoga od medija ne interesuje,jel zato sto to CNN nije objavio??
SRPSKI TERORIZAM na Balkanu...http://balkans.aljazeera.net/vijesti/na-kosovu-uhapsen-osumnjiceni-za-terorizam