U pratnji dva borbena aviona F-15
0
Avion US Airwaysa prizemljen zbog problema s putnikom
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje ne objaviti vijest nego parcijalno je objaviti. Kreten zvani Ibrahim al-Asiri od 2009 experimentise sa bombama ugradjenim hirurskim putem u ljudsko tijelo (SIIED). Prvi ali neuspijeli atentat je pokusan 2009 nad Saudijskim princem Mohammed bin Nayef-om. Na srecu princ je prezivio. http://www.thedailybeast.com/newsweek/2012/05/13/al-qaeda-s-body-bombs-al-asiri-s-next-threat.html Zena, naturalizovana francuskinja (iz Kameruna) je pocela da vristi u avionu da joj je ugradjena takva jedna bomba. Dva F-15 su presrela Boing 767. Prvi, povrsni pregled doktora nije pokazao nikakve rezove na tijelu. To vise nisu ljudi, nego zivotinje. PS - Izvinjenje zivotinjama. Za takve kretene trena izmisliti neku novu rijec.
كنت بحاجة إلى مساعدة مهنية.
н.т.а.в.с.ш.с.п.и.д.и.л.
اللعنة الله بك، والله
MARŠ,obama šta su srbi koji nnon stop terorišu čitav muslimanski narod u bih i regiji,šta su izraelci,amerikanci,šta je brejvik,šta su oni koji su bacili bombu na alijn mezar ništa drugo do teroristi a nisu muslimani.
Можеш то ћирилицом написати да сви разумију.
ma nemorate ni čitat sigurno su dva muslimana.najvjerovatnije obukli čarape sumnjivog proijekla
Testiraju NORAD. Test nije uspio.
mogu misliti koja je panika izbila kada su culi \"musliman u avionu, musliman u avionu!\"...
ma ja.......taman malko zaboravimo na terorizam odmah nas podsjećaju...sigurno će u narednih pola godine biti još jedno 3-4 lažne uzbune-i kad se opet ukočimo od straha onda će opet neki kvazi teroristi izvesti neki težak napad....a mi smo ga i očekivali...
لا إله إلا الله
Putnik je izvadio iz torbe burek, posudu sa sarmom, komad hljeba i počeo da jede.
jesu se ameri usrali....
Došlo je do manjeg sunitsko-šitskog sukoba u avionu, kako saznajemo od dobro obaviještenog neimenovanog izvora iz Kiseljaka.
Ma neeeee....primijenili su najpouzdaniju sigurnosnu mjeru u arsenalu - nazvali su seHlam, i netko je odgovorio. Znači, zrakoplov se mora prizemljiti dok se ne odstrani strano tijelo