Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad ce srbi zapjevat:'' nasi rusa 300 miliona'' a srba samo 7 ! cirkus!
De nije niti prvi niti posljedni...
Jestel culi još nevjerovatniju vijest... Neki u BiH imaju primanja manja od 300 KM a neki cak nemaju šta ni jest.. To je vijest za uzbunu
Globtour Air
Bošnjaci su ljudi a ti si nacionalistički šu*ak , Globtour sam uzeo u obzir zato što je on zadnji (i najčešće) imao incidente ovog tipa. Što si bila šu*ak.
Ama ovaj je prije tri dana a ti prije mjesec. Stvarno nemaš smisla za humor , istina crni ali ipak ti izvuče nacionalizam iz toga što je mnogo gore.
užas... al bice para za preživjele putnike od av kompanije