Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedno je kad motor pljuje plamen a drugo je kad napisete motor se zapalio, gori i sl...
kontaj letis preko okeana....
Pa ljudi moji sta je vise sa ovim avionima,zato je bolje ostat na zemlji,nego letiti u zrak.Zato vrijedi ona ko visoko leti,taj nisko pada.
Ne brini. Najsigurniji vid prevoza i dalje. Čak i uz gubitak svih motora za vrijeme leta, Boeing 747 na primjer, sposoban je krstariti do 150 km i sletiti na pistu bez problema. Avion je čak sposoban i poletiti sa samo jednim ispravnim motorom.
@Hipoteza, tako je. samo se pi*ice i serif konjevic boje letenja :) mene je vise strah da mi kakva dvojka sa otkazanim kocnicama naleti iza krivine