Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
31 osoba poginula a ti se bavis sintaksom naslova. Jednog dana kad prestanemo traziti dlake u jajima mozda nam i budzet bude usaglasen na vrijeme...........
Prvi g.o.v.n.o. mrvi .!.
Ama niste u stanju ni sami od sebe da prepišete. Umjesto naslova, morali ste staviti kao u PRVOJ REČENICI i ostatku članka - NE: \"bio nepropisno očišćen\", NEGO: \"nije bio propisno očišćen\". To nikako NIJE isto, makar vi sa svojim nikakvim obrazovanjem mislili da jeste. Rečenica \"bio nepropisno očišćen\" nam kazuje da je na krilima bilo leda i da je taj led trebao tamo da ostane, samo ga je neko mimo propisa očistio. A rečenica \"nije bio propisno očišćen\" nam upravo kazuje da je bilo leda, da postoje propisi po kojima se taj led čisti (obično vrelom vodom pod visokim pritiskom iz šmrkova sa kamiona, neposredno pred polijetanje), i da neko NIJE POŠTOVAO TE PROPISE, to jest da je propustio da očisti led kako treba, a zna se šta led na krilima i u motoru znači na tim visinama i pri tim brzinama.