Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako se onda srušio ako je prisilno sletio na moriu? Tabloidska posla!
Prisilno sletio = srušio. Što si glup?
pada Boing svako malo.
90% putničkih aviona koji saibraćaju su Boing
Čuj prisilno sletio, srušio se..
avion star 45 godina!!! nije ni čudo sto je pao! a svaka čast pilotu, noćno slijetanje u okean bez poginulih???
Teretni avion, Sakiba lutko
boingggg boinggggg boingggggg ovako je izgledalo slijetanje
HAVAJI WE HAVE A PROBLEM
Gledaj gore pod naslovom "Nema poginulih".... Tu tu tu koliko smo mi crni i tragicni ljudi svi. Stavi Svi putnici živi, ovo ono
Lahko je u okean, haj potrefi u Spreču ako si frajer.
Samo Airbus, nista Boeing. Evropa je majka prijevoznih sredstava. Jedino su Japan i Kina inovativniji i progresivniji na polju zeljeznickog saobracaja.
Boeing was built in 1971. Taman pao nakon 50 god sluzbe
u zdravlie
Havajskoj kompaniji* ne znam otkud mi Azija pade napamet
Ovaj 737 dobio padavicu, svako malo padaju ko s tresnje. Da su pametni napravili bi novi model, ovako ce odbiti kupce i za druge modele.
Covjece, 737-200. Stariji od tebe avion i to u nekoj azijskoj kompaniji za koju i ja i ti prvi put cujemo. Sta hoces od aviona koji je u zraku skoro 50 godina
Havajskoj kompaniji* ne znam otkud mi Azija pade napamet :D