Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma treba ove Bal\'iješhtine ko u Gazi dole posipat bjelim sumporom plus radioaktivnim. Retardirana neuka gamad. InsAll\'ah , Wesellem tobe jarabi!
A na Romaniji uzmi sipuraka!!
@Ciko, haj ti na Kosovo, heblo te ono, Gubitnici. Kako ti je dedo Ranko, pardon Rasim??
Odavno nisam bolji komentar procitala!Svaka ast legendo! @ciko zovu te medvjedi sa Romanije da popusis!
udarna vijest nema šta
@CIKO.........YEBO TI SVOJE ZENE SVEKRVU.......
trebala je napisati JNA focha 77
Poslije ebanja nema kajanja
bogme kasnije 2-3 dana sa svakom skoro informacijom, al opet je najljepse procitati komentare svojih sarajlija hehe
tako mu i treba!! Dobio autogram:D
Jeremy, shupchino!
jebli vas turci vise... sve odreda!!! karali su nas 500 godina... a i sada da hoce mogu uzeti cijeli balkan... pisam se na vase komentare... ovaj majmun proziva bez razloga... raja komentarise clanak o nekom narkomanu a seljober odmah \"turci\"... jebi se
@ciko podojis nam ga lagano majmune zaostali! Ko zna iz kojeg se brloga sa Romanije javljas...eto, ti si se nasao javljati...
ja bi je odveo horsasu da je siluje
kako bi bosnjo ubio hljeb u njoj! dok ima kuveta on bi je tuko :)))))))))))))))))))))))) ku.vu treba sakama sto bi reko ovaj \"k\" :)))))))