Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi će putevi biti zatrpani ostaće samo put putuje latifaga
JELI TI ISTA RADIS OSIM STO DOJIS TOG MALOG ,BIT CE NA KRAJU KING KONG OD DJETETA ,MALI NE SILAZI SA SISE ...:)
Nek im genocidna pomogne u gradnji autoputa, nek naprave 26 kilometara za 700 miliona eura ali prije toga ako uopšte imaju Telecom neka ga prodaju, pa nek se hvale kako je Afganistan lider svijeta i regiona.
Od petro dolara nama u Bosnu import Vehabizma, a Afganistanu auto put. Aferim!!!
Evo cener!
Svi su nas pretekli pa i Afganistan,Malezija je davno htjela graditi auto-put u BIH ali je silajdzic blokirao projet jer su trebali raditi to njegovi jarani iz Slovenije pa na kraju nista i od toga,eto dokle su nas doveli sarajevski djes ba politicari koji su uspjeli nappraviti 50-tak km auto-puta preko kojeg prelijecu kokosi,oizdrav svima iz Velike Kladuse i nedajte samo da bakiri pljackalici nesto fali.
ja bih gradio put u Afganistanu ako bi se složili da cijena po 1km bude 500 miliona eura ! a ujedno bi im oj sin mogao da se bavi praivm poslom sijanjem maka u svom voćnjaku !
forzza Afganistan
hoceli I.n.t.e.g.r.a.l i.n.z.i.nj.e.r.i.n.g gradit ovaj autoput? Nadam se da su i u Afganistanu čuli da to oni najeftinije u svijetu izvode,700 miliona po kilometru.
hahahaha hajd za ovaj nas sporac - put, ali kako ce oni sa ovim trabantima i konjskim zapregama (i sa ponekom dvogrbom kamilom) po autoputu? Morace na du-petu kamile i konja stavit onu naljepnicu max 30 na sat, a pumpe ce biti vodene umjesto naftnih. Stanes, malo napojis kamilu (konja) i juris..... Sve u svemu prije ce ga oni napraviti nego sto ce u RS povezati AP Doboj sa Banjom Lukom.
brze ce afganistan dobiti autopu nego mi koridor Vc
stavljam cenera da će naš autoput biti prije izgrađen nego njihov