Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ubiti teroristu. Kakvo god mu je ime. Terorista je ako ovako radi!!!
Da su ga ubili pa rekli:"Evo to je on, zove se tako" , ovdje bi pitali jel mu ispao pasoš. Zato, lijepo i po zakonu, hapsi-sudi.-kazni.
Vodeći muslimanski vjerski vođe(suniti), moraju izaći javno i osuditi ovo što radi isil. To je nedavno izjavila i Merkel.
Gospođa hitler!
@guzarcurguz14 onaj ko ubija djecu žene i nejac a poziva se na Allaha swt, tome je dzehenem zagarantiran... Ikre insanu, a ne misliti da te derzovi polupismenih nadri- samo prozvanih- "alima" dalje obrazuju... Jesi se zapitao možda zašto svi ovi teroristi po evropi, iza sebe kratko vrijeme radikalizacije imaju.. iz zatvora, pa tri hadisa napamet i "alim"?!?! Poluznanje je gore od neznanja!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mozda je infRakt..
ovoga tjedna je vjersko nadahnuće oosebno usmjereno prema bližnjemu.
Kvota 1.05 da je islamski terorista.
Bosnjacko-muslimanska posla
Lako je dijagnosticirati i odstraniti pijanog ili drogiranog vozača, ali što ćemo sa novom pošasti?! Opijen i drogiran svojom nazadnom vjerom, sjeda za volan da bi nekoga ubio... Kako takve otkriti?
Prokleti bili svi oni koji ubijaju neduzan narod, za bilo koje ciljeve.
Vidi vidi, opet religija mira napada: "BREAKING NEWS: French Muslim arrested after trying to drive a car loaded with liquid gas, assault rifles and knives into a crowd at high speed on a busy shopping street in Antwerp"
Kakav je to terorizam.. Eno od Spahovica Tome supruga svaki dan pokušava nekog pregazit. Pa niko ne kaze da je terorizam jer je udata za nasilnika i kriminalca pa misli da može i ona vozit kroz zabrane i kroz parkove u kojima se igraju djeca. Ja gledo! :P Ali eto ... Pozdrav...
Boze sacuvaj! Sta reci?! Jbn monstrumi koje primis u svoju zemlju i hranis, a ono spremno na ovakav cin!
ovi europljani trebaju uciti od nasih politicara, kako su oni sebi napravili barijere na trotoaru kod predsjednistva, ne moze niko uletiti autom.
TERORIZAM NEMA RELIGIJU!!!!
sad ga baciti treba u kavez sa svinjama. Samo ce se tako oni prepasti - sa svinjama i tjerat ga da jede svinjsko meso
Kod nas u BiH toga ima svaki dan, takvi su ti nasi ne-vozaci.
rece njima Erdogan nece se vi mirno setati...i poce djelovati..
ne treba ga zatvoriti u zatvor već deportovati za afriku to bi mu teže palo.