Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
halt...kajne bevign...cvaj partizanen in kukuruzen
A u cemu je razlika? Sve ono sto Hitler nije uspio na silu, Njemacka danas radi u rukavicama. Kontrolise evropsko trziste, sirovine i proizvodnju. Juzni dijelovi Evrope su u dugovima do guse, nezaposleni i bez perspektive. Njemacka diktira sve. Francuska zivotari, Englezi se drze po strani, Skandinavcima uvijek isto, a na istoku cackaju mecku. Hitler Poljsku, a ovi Ukrajinu. Na Balkanu sve isto kao i onda. Cigane su vec poceli da sikaniraju u EU. Jedina razlika je sto nema njemackih vojnika da upadaju u kuce i traze "bandite", a mozda i to uskoro pocne.
sad vojnici preko skaypa upadaju u tvoj racunar a iz racunara u mozak...tako se danas kontrolise svijet.......ima jedna bitna stvar.....ne postoji vise treci rajh...to je proslo vrijeme......sada je cetvrti rajh i gazde rajha su preko okeana a ne u njemackoj.......njemacka kao i sve zemlje eu su samo sateliti i nemaju nikakvog uticaja...kao sto je knez pavle sklopio pakt sa trecim rajhom tako je i vucic sklopio sa cetvrtim.......samo da nam se ponovo ne dese komunisti i sve to razyebu....:))))
Kako prokleti cifuti budno paze sta se govori i kako odmah reaguju.Jeste da su gadni,ljigavi,odvratni ali mora se priznati da su i -smrdljivi,ruzni,fuj-fuj,mrski,ma jednostavno-da ih nije bolje bi bilo.
I jest treci rajh samo sto njime vladaju ko biva good guys.
Tobe jarabi...