Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma Eugen Savojski je donio olimpijski plamen u Sarajevo pa valjda je red da se i mi čuvamo crkve. Čujem da već ima dragovoljaca iz HVO i sarajevske četvorke. Hadzibajrić je ko rodzen za to.
A STA je sa onih 350 civila sto POBI Australijska vojska u Afganistanu...Imal kakvih vijesti,hočel iko odgovarat
A ja sumnjam da su ih stavili jer svabo voli da urinira po istim kad se napije, jer koncerti se obavezno odrzavaju na marketplatzevima gdje su najstarije. Kako god vjersku bogomolju treba zastiti od olosa svih vrsta
Potpuno razumijem te napadače. Razlog zašto ih većina ne shvata ili ih čak smatra ludim i lošim je jer misle da je svijet bio uredu prije napada. Cilj i razlog je osveta, nekad ne dobro usmjerena. Što bi reko Jala Brat: "Nekada vjeruj mi dođe da uzmem kalaš ko najveći mahalaš zarafalam računaj na nas Balaš"
A rekise nije bilo na krscane napada da to nije to.
Nemoj te opet dozvolit propust ko sa onim monstrumom,niste obratili paznju na slovacke policije upozorenja!! Covjek se oruzje htjeo uzimat a vi ni mukaet!!