Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasmetalo mi je u naslovu "uhvatila" , zbog dostojanstva prema ljudskom rodu i nesreći koju doživljavaju Ti LJUDI molim Vas da to ubuduće formulišete drugačije . Hvala.
jace kontrole = vise svercera = vise mrtvih u hladnjacama ! nijedno ljudsko bice nije ilegalno ! budimo humani. sjetimo se kako je nama bilo '92.
DOBRO JUTRO JARANI MOJI KAKOSTE? OVIMA NIJE LAKO SIGURNO TREBA IH ZVAT KOD JOVANA UKAFANU TAMAN DA NASELE MALO SELO POPLAT I POCNU SE BAVIT NECIM STA MISLITE JARANI MOJI
Bio si zanimljiv prvih 1000 puta al poceo si srat bezveze...
NIJE MI CILJ JARANEMOJ BIT ZANIMLJIV NIKOME POGOTOVO NE TEBI PISEM I RADIM STA HOCU A STA SE NEKOSI SA NORMAMA I ZAKONIMA DRZAVE JARANEMOJ TI AKO HOČEŠ DODZI KOD JOVANA UKAFANU IMAS PICE OD MENE BUJRUM JARAE MOJ
PRIKAŽI ODGOVORE (1)