Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbi su kuga Europe
Ne sikiram se ja za njih, imaju oni koju kilu zlata od koje ce da zive kada izadju :D
JA SAM BOSANAC JA SAM JUGOSLOVEN I OVO SU LEGENDEEE SAMO PLJACKAJTE EVROPLJANE I JEVREJE !!!!!!!!!
Pa eto "" suptilnim Srbima "" i suptilne kazne u svakom pogledu. Dobro je pa nisu ulozili dzek iz rukava - "" srpski nacionalni interes ""
zato kod nas haver havera izradi za 25km i sakriva se nema da vrati onda kaže nisam ja klosar sad ti necu nikako vratiti kako je jako alipasino polje toka đeka kakvi su tu mangupi mogu na zapad uzimati reket italijanima samo alipasino i bistrik je iznjedrilo najvece mangupe
sjekirom nego sta, postenije im je to nego ono sto nama rade...
OVAKO SE SUDI KRIMINALCIMA, PO KRATKOM POSTUPKU, A NE KAO KOD NAS.. A I KAD TE OSUDE. MOZES KAO DOMINIK ILIJASEVIC COMO IZACI UZET PASOS I U EVROPSKU UNIJU.. MOJ BUDIMIRE STO RODI TVOJA MAJKA..
Komentar je dobar, osim ovog zadnjeg. Nije za njega nadležan Mudimir, već su HDZ-ovci napravili čuda, od federalnog minstra (ne)pravde Zorana Mikulića (koji je Comu prebacio u Mostar i još svojeručno potpisao da ga puste na "godišnji odmor), do upravnika zatvora u Mostaru Romea Zelenike, koji je (očito imao informaciju da se Como ne vraća pa je tražio napismeno da li da ga puste), pravi mafiozo u stilu porodice Korleone (http://ljubuski.net/10695-direktor-kpz-mostar-suradivao-s-bracom-simic)
Braco ovi barem pljackaju bogate jevreje i evropljane ne kradu sirotinji iz usta PINK PANTERI GRUPA ZA RESPEKT
pih,12,5 godina. vani je za 6-7
pobjeci ce i ranije.....dosad su vecina pobjegli iz zatvora zato sto im bjegove organiziraju drugovi iz vana i ne biraju se sredstva...neki zatvor u grckoj su napali oruzjem a zatvorenike oslobodili helikopterom :)
ma neznam nepratim detalje...znam samo da su to opasni ali i pametni ljudi...ima ih puno i to iz svih naroda bivse yuge...u grckoj su otvoreno napali zatvor a helikopterom spasili nekog srbina i albanca...kazu da su u svedskoj opljackali centralnu banku i odnjeli nekoliko stotina miliona helikopterom...prica se da niko nesmije da izda jer je kazna surova...neke su za izdaju valjda skuvali i pojeli :))))
pa cetnik!
e moj vojvodo a i haso oba ste glupi ko *** ja respektam ovu gospodsku bandu, a za tebe vojvodo mogu reci i vi ste 500 godina bili pod turcima da su vas milovali izlizali bi ste se :))))))) (ne favorizujem turke obicni okupatori)