Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drzave sa najvise vakcinisanih imaju i najvise oboljelih.
drzava konc logor
Doci ce vrijeme za istinu... kad tad!
Brisel ja mala maca sta ce se vama desiti. Policija bjezala kroz metro neki dan kad je masa krenula, oko 120k ljudi ih gadjalo cim je stiglo. tako cete i vi zavrsiti, jos gore.
Samo oštro i po novčaniku. Nasi ne razumiju drugi jezik
kako cete strpati milione ljudi, sto se ne zele vakcinisati u zatvor? niko nije lud da plati onu kaznu od 3600 eura jer je protivustavna, a ako budete hapsili ljude zbog nevakcinasanja, onda vam trebaju novi zatvori ili vama bolje poznati koncentracioni logori...
Pa nisu Austrijanci naši političari koji idu na stočnu pijacu da se konsultiraju sa ekspertima. Misliš da njihova vlada nije prije toga provjerila sve zakonske mogućnosti?
Zasto bi ih trpali u zatvor? Samo po dzepu udare i gotovo, neces platiti, nema problema, uredno ti sjednu na racun, pa cemo vidjeti kome ce prije dojaditi. Demokracija i kapitalizam imaju efektivne mehanizme za naplatu svega.