Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najveca dobrobit za sve nas bi bila da tebe nema i tebi slicnih.... idiote...
hipokrat i ja te castim ruckom fasirane cufte u sosu od misomora.
poslaćmo im mi ove sarajevske pse lutalice, ima da ga nađu i oglabaju za sat vremena.
Cuj u austriji pao snijeg? Ustvari boli me k....
kako se oni sad gooze
Bijednice, neka te taj lavez, i cviljenje pasa koje ces POBITI proganja svako veče u snovima.
ODLAZITE MAFIJASI IZ SVETINJE ZVANI BORDO NEPRIJATELJI I MAFIJASKA UPRAVO, UNISTISTE SVE STO JE SVETO, CAK NI LEGENDA KAKVA JE SKORO NECE DA IGRA ZA NAS. STA DA RADIMO BRACO PO BOJI, JA VISE NI SAM NISAM PAMETAN, KAKO DA OTJERAMO MAFIJU IZ KLUBA, STA VISE DA CEKAMO, SUDBINU KOSARKASA I RUKOMETASA BOSNE??? JA NE A VI KAKO HOCETE, SADA SE DOKAZUJE PRIPADNOST KLUBU, OKUPIMO SE BRACO SUTRA NA MIRNIM DEMONSTRACIJAMA ISPRED KLUPSKIH PROSTORIJA, SKUP JE ZAKAZAN ZA 11:55h KAO SIMBOLIKA DA JE ZAISTA PET DO DVANAEST I DA DUBLJE NE MOZEMO POTONITI...
treba to servirat politicarima
Pa vidis da nista drzava ne poduzima po tome pitanju pa poduzmimo onda mi sami jer svaki dan je sve gore i gore.. OTVORI OCI!
Jadnice ne nadaj se necemu dobru....
E hvala druze na brzom odgovoru, odmah cu ih veceras zamjesiti. Pozz
@Hipokrat .. e ovako , sto vise to bolje. veca je ucinkovitost i brza smrt. @Hipokrat2 ... naravno. ne gubi vrijeme, jer bezbijednost tvojih najmilijih i tebe je na prvom mjestu. samo pazite da vas ne vide , molim vas :)
A i svi ovi sto dislajkaju, sve vas vodim na bombice!
@HIPOKRAT Ma bravo buraz, imas rucak od mene!
Hvala, znaci ako pozurim jos veceras bi mogao mirno zaspati