Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne vidim tu nista lose
@VlahoRemovex Stvarno ne vidim kakav je u tome problem. Hoćeš li mi objasniti?
La pogrijesio... htio je napisati "nista ne vidim" 😂
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
iskreno vise se radi o publicitetu ,a i radno mjesto je lezihljebarsko, vidio bi ja nju da radi kod privatnika , mogla bi samo gazdu podojit malo
Normalan gazda će stvoriti majci uslove za rad. Nemoj poređivati sve privatnike sa zaostalim balkanskim primitivcima.
Pored ove, ima raznih verzija u osvajanju vlasti, a isto i raznih osobenosti biraca, a da ce ova parlamentaka, kao sto je evidentno postici rezultate, to je jasno, jer je simpatcna, seksualno pozeljna, kako kod muskaraca, tako i kod zensko dijela koji je lezbejski nastrojen, a ispred svega je jako humana, pa su joj ovakvi gesti, vrlo profitabilni.
Kad je ovo za nju i one koji to vide kao pristojno i prirodno, onda je i ono koje je u isto prirodnoj vezi sa ovim, kao sto bi mogla i supruga primiti u parlamentarnu posjetu pa mu ispuniti bracnu duznost.
Suprug može sačekati, gladno dijete teško.
A ono kao nije mogla uzeti deset minuta pauze i izaći u parlamentarni ured da podoji dijete... Baš ono ašćare pred kamere... Ma bjaži, ba... Koje gluposti i u dalekoj Australiji...
@maximos A sto bi? Sta je nepristojno u cinu hranjenja djeteta? Sikter!!!!
@bosman345 Ako je u parlamentu mjesto traktoristima, čobanima, ratnim profiterima, prevarantima, nacionalističkim primitivcima i opštem seljačkom šljamu, ne vidim šta fali jednoj bebi.
Jedino kod nas zene "nemaju mlijeka" pa hrane dijete flasicom!
Vaala............. Glupost
Nisam oduševljena, ali neka je ovo uradila. Što se tiče privatnika koje raja spominje, treba im dočarati da pojedinci imaju porodice ili su ih tek osnovali te da nije ok da se radi do 16-17 i to 6 dana sedmično. Nit ti je do porodice ni do samog sebe. Ovo pitanje se treba spominjati puno više u BiH. Ostavljati dijete na formuli i sl nije ok pogotovo ako majka ima mlijeko, ali radi mogućeg otkaza mora na posao...
Drugi korak : Se*
Drugi korak : Se*
Drugi Koral: Se*
Jel kiselo...
Sutrs ce Zeljko iz rs izvaditi svoju čibu
Sta kazu BH balije i radikalni islamisti na ovo :):):)
Vidim radikalne balije boli istina, odgovorite debili da li je ovo moguce u vasim sistemima vrijednosti ili je zena bice nizeg reda kao u vecini smrdljivih arapskih zemlja :):)
@bosman345 miran keru islamsticki, ne laj dobices brnjicu K noz , sjedi keru Hebali te svi djikani pa im ga popusi, za tvoju informaciju dzukelo nisam smrdin :)::):) ali ti si glup da to skontas :):P:)
ja stvarno volim vidjeti kada zena uspije da ima karijeru i uz to bude i dobra majka, ali ovo je pretjerano......ona treba da bude na porodiljskom bolovanju a ne u parlamentu sa svojom bebom !
POrodiljsko bolovanje je u mnogim zemljama 60 dana i to je to
Mislim da je samo u BH porodiljsko godinu dana, to nema u svijetu. Raspitaj se kako je u Švedskoj, naon tri dana od poroda majka gura dijete u kolicima i ide u tržni centar u nabavku, jer nema ko drugi umjesto nje. Naš zakon o radu je najpovoljniji za radnike u svijetu, treba biti objektivan pa priznati.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)