Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svakog dana na svijetu se na neki nacin nestane stotine djece. Nikada mi nece biti jasno zasto neka djeca zasluze mnogo vise medijske paznje od neke druge djece????
Baš ti nije jasno....?
odlicno...
Zasto je proglasiste australskom madeleine kad je djete hvala Bogu pronadjeno??? Zaista suediji davno izgubili atribut umjetnosti...
Ma tako su je nazvali kad je tek nestala
Ma Britanski mediji joj odmah dadose 'epitet' posto je nestala na slican nacin kao I ta mala Madeleine McCain. Niko ovde od Aust. medija nije spomenuo Madeleine.
Ne daj Boze nikome da prezivljava ovakve najteze zivotne drame.
ti si prozivio ovo isto pa znas kako je?
Otrijezni se Semsa, komentar ti je neukusan, ne moras nesto dozivjeti da bi mogao u glavi zamisliti kako se osjeca covjek kome je neko drag nestao. Evo ja sam sigurna da takvi ljudi zive u agoniji i iscekivanju povratka nestalog svaki dan, znaci kad god ti zazvoni telefon, neko pokuca na vrata ti pomislis da ces dobiti dobre vijesti, a tek razocarenje koje dozivis.
za 2 ili 3 dana izaci ce vjest na klixu da su je nevidljiva bica kidnapovala :D
pa šetala malo...dosadi brate i u kući :) dobro je pa su je našli...čuvajte je od sad :)