Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Malo ukljucili HAARP iznad N.J.Walesa..
i kaze lijepo zivjeti u australiji ili americi. zacas te tornado spici, ili kakav cunami. izadjes napolje da prosetas zaleti se krokodil na tebe, i dok bjezis od njeg zvecarka te ujede. i dok lezis na zemlji dodje kengur i posere ti se na sred lica. lijepa moja bosna. jos kad se novih 100.000 radnih mjesta za mjesec april otvore nece biti ljepse zemlje za zivjeti.
I ono kad setas ulicama Sarajeva i vidis kera kako lezi i mjeri te ispod oka. Neprocjenljivo!
Ja taman mislila tamo raHatluk..mada gdje je sada?Kada prirodu uništavaju.Majka priroda je najljepša,ali i najgora (po zasluzi)
Pa i ja mislila malo banjati se znaš kako oĐe uđe u vodu u dimijama vidila sam da je to IN pa hoću i ja..Gdje svi tu i ja ne daj Bože da se razlikuješ.Već imam jednu šaru na dimijama eleKtriK boje svi me gledaju čudno....Pa bolan sjeme skuplje i okopavanje oko krompira,bolje kupiti- kila markica. :D A ovi što viČu da je čejf okopovati neka Hinnn dok se ne ukoče.
Kada sam ja bila u toplesu svi su se zgražavali kada pomenem :) Sada " obučena " svi u toplesu :) Tako ti je kod nas znaš sve sam Balkan. A muka mi je pisati ovako njiHa,goram,dolam i te furke.Pitam se samo kako mi lako poprimimo to i zezamo se na kraju počnu neki tako da pričaju,a oni ne poprime kulturu i pravilno izgovaranje i slovo H da ne ide baš "svukud" :)Dragi Žarko popucalo sve.