Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ta ce Abot. Ta ce Tony. Ta ce australijski avion. Ta ce oni svi... ta ce.
@filonik ocigledno programeri klixa treba da edituju program u smislu limitiranja broja redova (horizontalni limit) i broja slova koja stanu u jedan red (vertikalni limit), tako da idioti poput ovoga ne ostavljaju kilometre gluposti.
plutajuci objekti u vodi, koji su prisutni u mnogim vodama, tj. oceanima sirom svijeta, nisu nikakvo cudo i to su vrlo rijetko dijelovi srusenih aviona:) koliki je samo broj brodova, od onih malih a i vecih ribarskih, pa sve do tankera, kruzera i ostalih brodova sa kojih neki dio i namjerno zavrsi u moru, ili nesto samo ispadne, otkaci se i zavrsi u oceanu. a gdje su dijelovi nekad potopljenih brodova, srusenih privatnih aviona, helikoptera, dijelova satelitskih stanica, cijelih satelita, koji nesretno zavrse i ostanu nikad ne pronadjeni na ili u vodi, poput ove avionske gromade za kojom se jos traga.
Doktorice, svaka cast! Nema se sta ni dodati ni oduzeti.
Da, jedan je Tom Henks na splavu a drugi Wilsson lopta za odbojku. Daj ba vise i vi i objekti...