Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
djikan 100%
Incident nije povezan s terorizmom? Aha. Znači nije musliman.
Pa ima razlike kada neko ubija uzvikujući ime Allaha i kada neko onako ubija što je budalai bez tog. Ne znam šta vama nije jasno tu? Što se bunite kada oni koji ubijaju uzvikuju ime Allaha budu proglašeni teroristima? Sami su to priznali. I šta ste vi muslimani uradili da se ogradite od tih idiota koji vam kvare religiju?? NIšta. Samo se žalite.
da australija nije uredjena drzava i da nislu uhvatili napdaca ISIL bi odmah preuzeo
ma ja ba ;) cia, mossad, vatikan, ustaše i ćetnici, svi zajedno rade da okaljaju ime islama :) no, jbg, kao i uvijek i svugdje, musliman https://twitter.com/PrisonPlanet/status/822427261374599168