Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jadne su zivotinje sa nama ljudima !
mirrorce ne dao Bog da je da je vuk vuku covjek
Dragi ljudi ako vec ne znate kako se ponasati u prirodnom okruzenju ili kako tokom posjeta prirodnim okruzenjima sredinu ostaviti cistu i nezagadjenu ili devastiranu, samo oponasajte zivotinje. Zivotinje sigurno nece zagaditi prirodu.. Covjek ima razum sto ga razlikuje od zivotinja, mada mislim da su zivotinje daleko odmakle u svojoj evoluciji..
čovjek samo tehnički evoluira, a u svim drugim segmentima strašno devoluira..... a i tehniku smo velikim dijelom prekopirali od životinja!
Wet T-shirt contest?
Cuj hajvanu oblaciti haljine kad mu bog nije dao da to nosi.Gledam sad i cuke oblace ove nove gospodze pa me nebi zacudilo i da im stikle na noge stave
ija nebi mogo plivat umajci a kamoli delfin
Čak ni ti kao bolji plivač od delfina ne bi mogao u majici plivat... Tarzane, jesi li svjestan šta napisa i osta živ...
Dzemper su mu trebali obuci...i brile mu staviti...
Mozda je debil mislio da mu je zima?
Koliko moras retardiran biti....? Lijepo bi im istu tu mokru majicu preko lica stavio da vide šta su životinji uradili.
Sta ljudima nece naum pasti.Jadna zivotinja
dobro je, mogli su mu odijelo i kravatu obući.....
E svasta hodi ovom zemljom!!!
Zamisli kakav je to bolesnik koji je skontao "e hajmo mu sad obući majicu".. kako ti to padne na pamet baš me zanima, kakvi su to bolesnici
@ktbffh isti oni koji mackama i kerovima stavljaju petarde u bulju.....pa ih gledaju nakon aktiviranja iste.....ako su spremni zivotinjama to uraditi.....sta li bih tek ljudima?
Hahaha ovo me podsjeti na onaj film sa kengurom .