Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja kad kažem da su životinje inteligentnije od ljudi, niko mi ne vjeruje...
Instiktivnije, ne inteligentnije. Doduše intelekt ne mora nužno da znači i prednost.
@AlfaQmega13 To sam i htio da kažem, samo na jednostavniji način. Logično da su ljudi inteligentniji, al' to upravo i jest i mana i predost u isto vrijeme.
Dokaz da je pas covjekov najbolji prijatelj!!!!
@vlado.nine Jbg to su lutalice koje su prepustane same sebi.Njih niko nije prisvojio da ih dresira.
@vlado.nine vrati se u rogaticu,focu,srebrenicu i rudo pa potamani
Džukela uopšte i nije njihova niti je napala davitelja već davljenog http://mobile.abc.net.au/news/2017-03-04/mother-to-face-court-charged-with-sons-attempted-murder-moama/8324598?pfmredir=sm
kad već copy paste provjerite informacije http://mobile.abc.net.au/news/2017-03-03/mother-to-be-charged-with-attempted-murder-of-son-at-moama/8321906?pfmredir=sm za mlađim djetetom je još potraga u toku. stariji je u bolnici oporavlja se poslije operacije i povreda zadobijene od PSA prilikom napada dok ga je mama gušila. velika sramota šta pišete gori ste od smrdljivog lažca Đoge u ratna doba. dno dna ste
Tu spodobu od žene pred kamerama sa "live stream" polit benzinom i zapalit uzet kantu vode stat pored nje i prosut je u obližnji kanal a nju pustit da izgori do smrti.
Srbi su lažovi i ubice.
Pa kaze netreba smrtna kazna! Ovoj treba ubrizgati spricu, pa da lagano umere... smece jedno bolesno
danasnje majke samo dobre za karanja
Al' u prdaru. Da se ne razmnozavaju
Vlado.nine ti ocigledno nisi shvatio o cemu je rijec u tekstu ovdje.Jesi li prirodno glup ili si to stekao s godinama.Vidim da si jako hrabar frajer.Pa kada te krasi tolika hrabrost izadji na ulicu pa ubij sve narkomane pedofile ubice i njima slicne.Syprotstavi se sebi jednakim, a ne nekome ko se ne moze braniti.Stvarno si jadan tebe treba ubiti gadis mi se.
Zapalit' kurvu
Hebo joj pas mater.