Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako samo (prozapadnjacki) Kineski, Ruski, S.Korejski, Burmanski, Kambodzanski, itd.disidenti mogu biti dobitnici Nobela, onda ASANZU treba dodijeliti za mir, slobodu govora, humanost i jos mnoge.
WIKILEAKS DRAMA MEĐU NJEMAČKIM POLITIČARIMA -TPORTAL.HR
Ljubljanski tjednik Mladina i revija za računalstvo Monitor objavili su u srijedu da su na svojoj slovenskoj domeni uspostavili \'zrcalo\' internetskih stranica WikiLeaksa, ali i posebnu optičku v. ezu s WikiLeaksovim poslužiteljima u Švicarskoj, da bi p. ripomogli m. eđunarodnim n. aporima da se s. priječi moguće b. lokiranje s. adržaja te stranice http://www.tportal.hr/vijesti/svijet/100386/Slovenska-Mladina-povezala-se-s-WikiLeaksom.html
pa stanite u odbranu svog drzavljanina j.e.b.l.a. vas amerika
normalno da ministra boli briga kad je sve američka igra saće plavokosi u pećinu se neku zavuć i eto nam rata protiv elektronskog \"terorizma\"