Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pametni
Kako prvi kad Francuzi vec naplacuju to?
Australija je pametna zemlja neće ići sa tim novcem u budžetske plate već socijalno ekonomske projekte svaka čast Osi
Ja samo hoću da se zna da ako se ikako,igdje i ičim bude mogla vlada jedne zemlje,bilo koje,bilo gdje ,ugradit u ovo naplaćivanje dijeljenja vijesti,možete bit sigurni da će BiH biti druga zemlja u svijetu koja će po hitnoj proceduri predložiti i usvojiti ovaj zakon.Možda već sad neko u Vijeću ministara udara glavom od hrastov namještaj i viče" pa kako se ja nisam ovog dosjetio?"
radnicka partija lijevog centra... to je ono sto nasoj drzavi treba
Ako nekom nije jasno o cemu se ovjde radi, da pojasnim na primjeru. Ako, npr. u Google trzite broj oboljelih od korone u nekoj x drzavi, Google tu informaciju prikaze na njihovom search engine-u, bez da morate ulaziti na stranicu sa koje je preuzet taj podatak. Na taj nacin, stranica sa koje je podatak preuzet ostaje bez svog "klika", a google dobije svoj "klik" i novac zaradjen od tog ne djele stranicama sa kojih je uzet podatak. Taj novac traze u Australiji.
Ja kakvih sve nakaradnih regulacija i pravila ljudi mogu smislit to je nevjerovatno!
Napokon jedna lijepa vijest...
zastitit medije koji propagandom prepadaju narod vec 13 mjeseci?