Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci ne vjerujemo vam ni da kazete 2 i 2 su 4
@katastrofaa Mora da su prestali sa testiranjem,to je jedino rješenje.
Pa valjda dolazi ljeto pa ima logike da je i manje prehlada?
Ima logike al nema Ibre da polaže cijevi
@FalconRector ...a zašto smo onda mi ovolipacni U SRED LJETA imali 10 mrtvih dnevno, a što sugerira 1.000 inficiranih - DNEVNO?! A, da, zato što smo neuka i zatucana stoka koja ne vjeruje u masku i distancu, ali vjeruje u respirator koji ti daje 30% šanse da preživiš.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Austalija (a to neka nova drzava)?????,pa ispravite naslov stavite R majku mu.....prvi put od juna bez novih slučajeva koronavirusa.
Hvali vam slovo u naslovu poz
@adrijan.love ... Fali ☺️
Austalija..... :)
Otišao virus na godišnji odmor u Europu!
Veliki uspjeh??? Mislite normalni prirodni slijed...
112 dana lockdowna
Nema ni kod nas korone samo gripa i prehlada,ali narod se koronom prepada...niti jedan simptom nema korona različit od prehlade i gripe.
Znači,kenguri ...🤣
Austalija 😂😂😂
ja mislim da dnevno objavite jedno 30-ak vijesti vezanih za koronu, i da je zaista nema povjerovali bismo..ima li vise ikakvih drugih vijesti osim korone,izbora..
Za 15 dana i kod nas je isto, kod njih je prvo krenuo drugi val
stekli kolektivni imunitet hahaha
Ovome belaju nema kraja, žalim taj narod tamo 🥺 Koliko su kengura testirali , nije navedeno 🌞
Znaci poceli Ljetni Pozari