Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa i to je u duhu OI :-)))))
sejo, you are the man !
ne daj se sejo...ameri su uz tebe
sejo al si glup
Sejo! Pa tvoji komentari bi trebali da budu na engleskom jeziku. Zivio nam Sejo i njegova negativnost.
selo veselo
Ehehe moja gramatika je super. Iz srpsko hrvatskog sam imao tricu uvijek do treceg razreda. Od treceg do sestog sam stalno se provalcio sa dvojkom iz sropskog. U sedmom sam pao iz Bosanskog. Sva sreca dosao u Ameriku gdje nema bosanskog, srpskog i srpsko-hrvatskog. Jos nijednom nisam trosno iz Engleskog :).
Sejo je malo los sa gramatikom. Ali, ima vremena i tema na -Xu. Popravice se on!!!!!!
Ne kaze se dadnu nego daju.
Haj niko se nije sjetio 84 da prekida igre zbog nekih ratova u svijetu. Sto bi onda oni prekidali igre zbog nas, ili sada zbog Iraka. Jebes narod, jedino ako nedaju pare iz svog djepa. Pa kada dadnu onda ih jebi.
halo bagdad, da li se cujemo. meni je najteze bilo kad je sarajevo bilo pod opsadom a oni na otvaranju u lilehammeru nesto spominju moj grad i kao zao im i onda kazu 'the games must go on'. opet lijepo da su se sjetili i rekli da ce obnoviti zetru, ali mi je svejedno tesko bilo. previse je novca u OI-u da bi se Igre prekinule iz humanitarnih razloga.
Blair ce reci da oni to nisu krsili vec su se samo branili protiv "terorista". Ahh...ta politika - "supljak za odrasle"!
ma samo se preseravaju