Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"BOK\" KONJUŠARI...
\"BOK\" KONJUŠARI...
Stavi u umjesto nicka t u p s o n e
GROHOTOM SE SMIJEM.... U S R A Š O...JO
@cuj johnny haha da ti nisi neko bre cigance kako ti se keva zove radodajka bezi bre u pesak pusici vi mozete hrvatima samo racku da pusite turci su vam keve karali 500 leta haha junaci brrre hahaha
Sve svetac do sveca... Sve moj do mojega...
\"Katari\" nisu zaboravili genocid nad preko 1000 000 ljudi u Europi! Da,prava \"Biblija\" onakva kako je propovjedao Isa (Kristus) !!
Prva država u evropi nastala na \"UDRUŽENOM ZLOČINAČKOM PODUHVATU\"
BOLI ISTINA A USRAŠO ? AJD SKOČI U NAJBLIŽI IZLOG ! KUŠ !
@srbin,trebalo je vas sve potamanit lazovi cuj toliko podaci iz vaseg bukvara i ne diraju papu seljos srpski
PAPA TO NECE MOCI PODNIJETI I MRTAV CE UMRJETI
SKUPA SA VAŠIM \"SVECIMA\" KOJI SU SVE TO BLAGOSILJALI !
Jasenovac 1941 ustaše poklale 700 000 srba 1946 _te srbi im oprostili i _p oklonili državu... 1991-e...opet... 2011_te ... PRESUDA U HAGU _U D R U Ž E N I Z L O Č I N A Č K I P O D U H V A T _ EPILOG ŠOKIRANO PUĆANSTVO (KAO NISU ZNALI)...IDEMO DALJE...TEK ĆETE SE ŠOKIRATI !
dobro su ga ushtimali u turskim kazamatima pa odma posto mesija
Zamisli ti vijesti, nekakav kriminalac kokosar ima nekakvu zelju. Vao!. :O