Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jes...jes tamo uvijek leže sami veliki karači a ti Englez bi malo drugačije pričao da te gaze Ganićijevi šošoni ili si sam jedan od njih.Svaka nana iz moje mahale je više učinila za BiH od pohlepnog lopova Gandže................ha ha ha
Fenomenalan naslov, za trenutak sam pomislila da sam na avaz.ba
Sta lopov? ti si duzan gospodinu Ganicu tvoj jadni zivot, jer uzimajuci u obzir koliko je on bio efektivan u odbrani Bosne od kompletne JJJNNNNAAAAA i izvuci priznatu drzavu iz toga scenarija..... Ganic zasluzuje BASCARSIJU kompletnu, i da te mrsne iz nje ako mu je krcu cejf. Bogalju jedan!
mashala, to mu je odlicna referenca uskoro treba ocekivati u posjet sanelu dzenkins koja ce mu dati 2 miliona da prestanu objavljivati dokumenta o nasim ublehasima
S tom razlikom sto Ganić jeste LOPOV a Assange borac za istinu.
Ma sve je više manje normalno osim čin jenice da čovjek leži u pritvoru zbog seksa bez kondoma - i ne nije u pitanju silovanje ?
Ej ljudi, mislim cisto sumnjam da Ejup ima toliko zenskih fenova ( ispod 70 god.) Assange je borac za istinu, a Ejup je : \" Ko jee jaammiioo jammiioooo .....\"
samo da popravim ovog novinara sto je pisao ovaj clanak,nije u ovom sudu odlucivano dali ce Ganic biti izrucen Srbiji ili Bosni,kao sto znamo on je pusten na slobodu a ne izrucen Bosni
Bas je sexy! A ne k\'o ovi nasi Bosancerosi (Bosnjaci, Hrvati & Srbi) - ni para, ni pameti, ni brige. Svejedno gdje i sta rade, svi izgledaju isto - lose skrojena odijela (ili ih oni samo lose nose) ili one ruzne kozne jakne uz patike, u najboljem najgorem slucaju vijetnamka i jeans. Totalno bezlicni i bez stava o vaznim stvarima, osim naravno o kladionicama, ratu i njihovoj ulozi u istom i naravno, trebama (kako bi ovu, vidi ovog gabora itd, uz obavezno ojkanje!). Assangei zenite nas, ovi nasi beskicmenjaci nek se ispucavaju viseci po portalima!
Jos mu samo damir Arnaut treba i idila.
haha pwned ^^
...\'ej ba pr(ij)evodilac; kad si \"preveo\" PROTESTNIK, mog\'o si i PROTESTANT (isti turac za tebe)...
Uz tebe smo Pasa!
Švedska dokazuje da joj istina nije prioritet, naprotiv...