Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da Allah uništi Assada, nek se raspada, amin!
unistit ce allah tebe
Ja mislim da ce alah dati da vas teroriste poslaju u smetljiste.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zalazi sunce socijalizma u muslimanskom svijetu. Ove sekularne idologije su nastale iz Sykes Picot zavjere protiv muslimanskog svijeta gašenjem hilafeta.Ali i Sykes i Picot je došao na svoj kraj. Ko gleda historijski na ove događaje njemu je apsolutno jasno šta se događa.Ali većina ovde gleda pristrano misleći da neko strano tijelo udara na nešto što je prirodno u islamskom svijetu a naprotiv sekularizam u svakom obliku je strano tijelu u muslimanskom svijetu koji se pojavio tek unazad 90-tak godina. Bitka je otpočela i nema sumnje da je ovo kraj političkog sekularizma u Siriji i nakon toga i drugim zemljama Bliskog istoka. Ovo je bitka za oživljavanje islama na svim poljima i neće stati osim sa potpunim triumfom islama.Bitka u Siriji može potrajati još ali bez sumnje da bitka za Islam više neće stati na Bliskom istoku.Tiranima je došao kraj i muslimanski narod sve više uviđa svoje stvarne neprijatelje ali također i prijatelje.Pa radujte se muslimanski narode,hilafet je na vratima.
Talibe ti si jedan neobrazovan covijek pročitaj ovo : IRIB - U minobacačkom napadu terorista na pun autobus sirijskih učenika poginulo i ranjeno je više desetina djece. Tv mreža Al Mejadin navodi da je u minobacačkom napadu na dva autobusa koji su prevozili sirijske učenike u regionu Istočni Bab u Damasku poginulo i ranjeno je više desetina učenika. Istovremeno, u terorističkom napadu na zgradu Vlade u regionu Harasta na periferiji Damaska poginulo je najmanje 60 osoba. Eksplozija je bila toliko jaka da je u potpunosti srušena cijela zgrada.
Na kraju će se pokazati da je Asad bio gori od Ratka Mladića.
Popusili ste TALIB vi takozvane igracke u obavjestajnih sluzbi koriste vas kako gdje zatreba , samo vam kazu da ste vi vehabije pravi muslimani i odmah ste u sluzbi :)... Znaci sirija pusiona , gdje vas ima jos heheeh...
Sve i da je tako bajate, to ne mjenja činjenicu da je Bašar Asad koljač sirijskog naroda.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Za neupucene... Reinkarnacija, žene bez vela, može i alkohol Sirija je multietnička i multikonfesionalna država u kojoj su suniti većinsko stanovništvo, ali vlast drže alaviti. Oni za sebe govore da su muslimani šiiti, ali većina sunita smatra da uopšte nisu muslimani. Alaviti veruju u reinkarnaciju, obično nemaju džamije, ne poštuju post, a njihove žene ne pokrivaju se muslimanskim maramama. Pripadnici ove zajednice slave muslimanske, ali i hrišćanske praznike uključujući i Božić. Takođe, alavitima je dozvoljeno da piju alkohol.
Nazalost moglo bi biti da je to tako sve ali su izgleda bolji ljudi od vehabija novotara .... Neznam samo kako ti alaviti opstaju ako ih je 10% ...
Portal zasto pisete ove gluposti, kad svi mi znamo ko vrsi ubijanja u Siriji ( placenici, iVehabije i svi ti koje placa Qatar i zapad) budite malo realni , a i sami znate koju stetu te vahbijhesu nanjele Bosni a vi ih podrzavate, Novinarsto treba da bude objektivno a ne ovako kako vi radite .
Ma treba i njega ubit!
na ovom portalu sve manje vehabije prolaze iako se ovdje sve tovari asadu i regularnoj vojsci
Nemas ti pojma Bosanka92, terorisiti ubiju tamo a ASAD je legelni president, prvo procitaj a onda malo razmisli, a i sama vidis da ovaj portal podrzava Vehabije.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
ŠUPLJA !!!