Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I za one sto mrze iran. Rahmetli Alija Izetbegovic rekao u interviewu "DANI" - ma (´97 ili´98 ), kada je upitan koje su nam drzave najvise pomogle za vrijeme agresije, doslovno rekao:"Na prvom mjestu Iran, nakon toga deset mjesta praznih, a zatim...".
Sirijska Arapska Armija - postojala prije Asada i postojati ce i poslije Asada, kakva crna "Asadova vojska" moji novinari...
Mislite regularna vojska nezavisne drzave Sirije.
Ovdje se ne zna ko koga napada...
Asadov režim je demokratski režim, nepravedno su napali Siriju zbog navodnog hemijskog oružja 2011. iako mnogi ne znaju da je miroljubivi režim Sirije tek na trećem mjestu, poslije SAD i Rusije po količini hemijskog naoružanja u svijetu. Čak je kompletno naoružanje pristali da unište 2014. i opet im podmeću podli zapadni demokrati da koriste hemijsko oružje!
A na slici vojnik u americkoj armijskoj uniformi...
Oslobađanje Yarmouka i susjednih četvrti koje su pod ISIL-ovom kontrolom traje već desetak dana pa o tom ni riječi. Čim se krenulo na Homs, izgleda idu i pripreme jadikovanja baš poput onog u Ghouti. Bar što se naših medija tiče. Mislim da će ljudi kod Homsa vrlo brzo pristati na pomirbu Dok se ovi iz ISIL-a tuku do kraja.
Assad sigurno nije cvjecka,ali je sigurno bolji od americko-izraelske jedinice(isil). Obavjestajne sluzbe i mediji su napravili arapsko proljece,po zadatku Izraela i Saudije,dogovor slabljenja arapa u blizini Izraela. Erdogan Assada naziva kerom,a bili najbolji prijatelji do 2011...pogledaj slike kako zajedno ljetuju. sve sami interes.
Sirijska vojska *
Sad ce botovi da napadnu hahahahaha
veri sirijus
Assad zaslužuje sam vrh na listi najvećih svjetskih terorista i totalitarista!
Upravi si treba Assad i leigitmna Sirijska vojska da polozi oruzje, i da pusti bradonjama da vode drzavu kakav bi to cirkus onda tek bio. I treba da pusti USA da opljackaju svu naftu i gas do zadnje kapi, i da pusti Izraelu i SA da im kroje geostrateski i politicki polozaj. Jako si jedno inteligentno bice, ja ti se divim.
erdogan je na vrhu, a na vrhu ima mjesta za samo jednog.