Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
yebes predsjednika drzave koji svoj narod ubija izmedju ostalog i kemijskim oruzijem. kad tad ce platiti za pocinjeno.
Covjek koji je spreman izazvati treci svjetski rat da bi ostao na vlasti. Sin covjeka koji je podrzavao milosevicevu tj srpsku agresiju na Bosnu. Covjek koji je radi vlasti odgooran za 100.000 ubijenih sa obje strane. Takvog covjeka treba razapati bez obzira sta i kako bilo.
ne,podrzavao je Milosevica i Srbiju dok su harali Bosnom.Zajedno sa Gadafijem. Znam da obojicu Ameri zele srusiti iz licnih interesa ali kad se sjetim kakva su to govna onda imaju moju podrsku
Pa vjerovatno nije vjerovao medijima koji su izvjestavali o masakrima srpske vojske u Bosni,govorio je da je to americka propaganda,bas kao sto vi sad govorite da je propaganda ono sto on radi u Siriji
Pa " zapad " se mora boriti protiv nekoga !! Biće hebeno kad ne budu imali više izmišljenih neprijatelja i kad se počnu boriti između sebe a ubrzo ćemo i to vidjeti 1!!!