Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa da bili su francuska kolonija, koliko je novca duzna gadafiju francuska
Trebao si to davno objaviti pogotovu ako si imao cvrste dokaze a jaro sad poslije boja koplje u trnje jer ti niko ne vjeruje
Ahahahahahahahahahaha. I? Jeste li sada još uvijek "Jes Sui"? U svojoj zemlji ( Žabojedina=jedini ispravni naziv "Francuske") je insceniro Charlie Hebdo i Nizzu da bi etabliro vojno-policijsku državu. A vi svi ko ovce "Jes Sui". Hajte opet upaljače gore i složno "Jes Sui".. licemjeri jedni. Baš mi je drago da se jedan po jedan ofiraju a ovce koje ih dosad slijedile izkolače oči ko Žabokrečine.hahahaha.
podrska bashare !
I od mene Jašare...ovaj Bašare al samo DRŠKA! Nadam se da ćeš dugo živjet pod bolovima i hemikalijama. Jer si kopile dozvolilo podrivanje jedne zemlje u kojoj se nekada složno živjelo i u kojoj se nit na vjeru nit na običaje gledalo. Al su te onda Cionfašisti stavili na platnoj listi.
wahahahahaa ja idiota
teroristi ili ne.. da si ti jedini krivac za stradanje stanovnika sirije, bez obzira kojoj strani pripadaju.
isis oni su nevini je li, aha dok su oni klali i prodavali zene kao robove to ti je normalno bilo...jesi ti dobro
@eumersaa da ti bude jasnije, isil je nevin koliko i asad.